Sobre nosaltres

Sobre nosotros
Assessors des de 1985
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
La nostra entitat neix l'any 1.985, amb l'objectiu d'assessorar a empreses i particulars en matèries de Dret Laboral i Dret Tributari, establint la nostra seu central en la localitat del Prat de Llobregat, localitat aquesta, amb una gran projecció de futur i centre neuràlgic per a moltes empreses. 

Avui dia existeixen molts centres de negoci, polígons industrials, grans parcs logístics, on s'instal·len empreses de serveis auxiliars, de muntatge i assistència que proveeixen a grans empreses, sobretot del sector d'automoció i aeronàutica.

La nostra orientació, estructura i dedicació ens ha portat preferentment a l'assessorament de la petita i mitja empresa i particulars, en els àmbits del món laboral, seguretat social, comptable i fiscal, gaudint de la confiança dels nostres clients i d'una bona experiència acumulada al llarg d'aquests anys.
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de &P G Consultors amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: Av. Verge de Montserrat, 23, 4º 3ª, El Prat de Llobregat, 08820, Barcelona.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de &P G Consultors.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de &P G Consultors.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@pygconsultores.net.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat