Quotes i formació per a particulars

Cuotas y formación para particulares
Socis i formació
QUOTA ANUAL DE SOCI

Si Un. és un particular, i desitja tenir cobert un assessorament legal en matèria laboral, li oferim la cobertura ANUAL per un preu de 65 euros. Mitjançant el pagament de la quota anual, Un. i la seva PARELLA que convisquin junts, tindran dret a l'assessorament laboral, realitzant totes les consultes que consideri necessàries, via e-mail o presencials en el nostre despatx amb visita concertada, per a les consultes que requereixin d'un estudi més tècnic o complex.


FORMACION

Si Un. és empresari o particular i desitja adquirir coneixements generals de l'administració de personal, que comporta nocions del dret laboral, contractació, confecció de nòmines, liquidacions d'assegurances socials, extinció objectiva i acomiadament disciplinari, sistema Xarxa, Delt@ i Contrat@, pot concertar la realització del curs segons el calendari establert pel despatx.

L'objectiu del curs és que els alumnes assistents, aprenguin a interpretar i confeccionar una fulla de salaris, així com les liquidacions posteriors que es generen a la seguretat social i a la hisenda pública, també va dirigit a persones que vulguin reciclar els seus coneixements, tenint en compte els canvis constants i trascendentes de la nostra legislació laboral.
Els nostres serveis
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat