Selecció de personal

Selección de personal
Escollim al millor candidat per a tu
El constant creixement del despatx i de les necessitats de la societat, ens ha portat a l'ampliació i millora dels nostres serveis. S'ha creat aquest servei de selecció de personal, orientat i especialitzat a captar persones que reuneixin els requisits sol·licitats pels nostres clients.

Com existeix una gran demanda en els serveis de cures i atenció personal, aquest despatx s'ha especialitzat en aquesta àrea, seleccionat persones per prestar serveis d'atenció a persones majors, cuidat de nens, servei domèstic, neteja, rentat i planxat, elaboració de menjars etc.

Les persones interessades poden enviar la seva curriculum vitae a aquest despatx, incloent referències, una fotografia recent, horari disponible i un telèfon de contacte.

Si Un. és una persona interessada a contractar un servei dels especificats anteriorment, contacti amb els nostres despatx, sense cap compromís,  nosaltres ens encarregarem de seleccionar-li la persona idònia, que reuneixi els requisits necessaris per cobrir les seves necessitats.
Els nostres serveis
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat