Les quatre grans aposten per la consultoria per desenvolupar el seu negoci

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Las cuatro grandes apuestan por la consultoría para desarrollar su negocio Les signatures de serveis professionals ha estat un dels sectors més perjudicats per la crisi.

Entre la batalla de preus i la desconfiança generada, ara han de lluitar cada dia una batalla per obtenir més beneficis que la competència. En aquest sentit, han deixat de centrar-se plenament en l'auditoria de comptes i s'han anat obrint comprat en altres línies de negoci. Així, entre les quatre grans signatures (Deloitte, PwC, EY i KPMG) s'ha pogut observar en els últims anys una gran aposta per la consultoria.

De fet, aquest impuls a aquest àrea de negoci s'ha materialitzat en noves adquisicions per millorar el seu creixement. Sense anar més lluny, en els últims sis mesos, la divisió britànica de la signatura KPMG ha completat dues compres.

La primera va ser la signatura de ciberseguridad Qubera, que es va completar el passat mes d'octubre. L'import de l'operació no va ser desvetllat per la companyia de serveis

professionals. La segona va ser completada a la fi de febrer i es tracta de Crimsonwing, una signatura especialitzada en tecnologia IT i en comerç electrònic. L'import de l'operació va ser de 18,5 milions de lliures (25,2millones d'euros). Però no només això, aquesta divisió de KPMG també s'està plantejant realitzar altres dues adquisicions a Regne Unit. D'una banda, es tractaria d'una consultora que és experta a analitzar el comportament del consumidor i, per un altre, pretenen tancar un "negoci potencial" -segons el soci de consultoria a Regne Unit, Richard Fleming- amb un negoci tecnològic amb seu en Shoreditch, a l'est de Londres.

Notícia completa i més informació aquest enllaç
Totes les notícies
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat