Què podem esperar de la comptabilitat l'any 2016

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Qué podemos esperar de la contabilidad en el año 2016 Encara que tothom sap el que és la comptabilitat, pocs són els que són conscients de la importància que té dins les empreses.

En moltes ocasions quan als empresaris de les Pimes (que representen el 99% de les empreses a Espanya),responsables últims de la comptabilitat (art. 25 del Codi de Comerç),els preguntes per la mateixa, et comenten com va la seva empresa o com va el seu negoci. De vegades t'exposen els seus marges i fins i tot poden parlar de com evoluciona el seu Ebitda, sense saber si més no què és aquest terme o com es genera. Només saben que és important.

Però la comptabilitat és la pròpia empresa. No va a generar ingressos a l'empresari ni va a aconseguir un millor resultat en els seus tancaments. Però sense comptabilitat no hi ha empresa. Si no portes una comptabilitat correcta i ordenada, no pots funcionar. I és per això que se li ha de donar la importància que té, i exigir als empresaris un coneixement adequat i responsable de la comptabilitat, per a la seva pròpia subsistència.

Aquest ha de ser el repte de la comptabilitat en el futur: aconseguir que els empresaris, sàpiguen realment com funciona la seva empresa i no només que coneguin el seu negoci. És important que quan el seu gestor, la seva consultora o fins i tot el seu propi departament financer li presenti un compte de resultats o un balanç, tingui clar com s'ha format, quines conseqüències té una determinada decisió que adopti en el seu negoci i fins i tot que repercussions fiscals pot tenir si opta per un determinat criteri comptable o un altre. Al final, grans projectes poden fer fallida per un desconeixement bàsic: l'aspecte comptable de les empreses.

Notícia completa i més informació en aquest enllaç
Totes les notícies
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat