VIDEO CORPORATIU DE LA PROFESSIÓ DE GRADUAT SOCIAL

VIDEO CORPORATIVO DE LA PROFESIÓN DE GRADUADO SOCIAL Sens dubte el nou grau en Relacions Laborals i Recursos Humans àmplia la formació dels graduats socials i el ventall de possibilitats professionals, amb la fusió de la Llicenciatura de Ciències del Treball amb la Diplomatura de Recursos Humans.

Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Fortunato Peña Molero. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Av. Verge de Montserrat, 23, 4º 3ª, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a info@pygconsultores.net.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat